Race jij mee in de Belcar Historic Cup?

Coureurs gezocht! De Belcar Historic Cup neemt deel tijdens het Spa Six Hours-weekend van 2023 met 1 training en 2 races. We zijn op zoek naar meer coureurs die met hun eigen historische wagen willen deelnemen aan deze geweldige Belgische cup. Ons doel is om ons deelnemersveld te vergroten met historische en youngtimer auto's die vóór het jaar 2000 zijn gebouwd. We racen in een geest van fairplay en wederzijds respect, wat garant staat voor intense en eerlijke races.

Race mee in de Belcar Historic Cup tijdens de legendarische Spa Six Hours!

De Spa Six Hours is een prestigieus evenement waar honderden historische racewagens samenkomen om het tegen elkaar op te nemen op het beroemde circuit van Spa-Francorchamps. In 2023 krijgt de Spa Six Hours meeting een spannende facelift en wordt het verspreid over 5 dagen voor nog meer plezier en diversiteit.

Vanaf woensdag 27 is het circuit open voor coureurs die vrij willen trainen zonder tijdsverloop, terwijl de officiële kwalificatie plaatsvindt op donderdag 28 om het pure sportieve gedeelte te starten.

Vrijdag 29 en zaterdag 30 staan in het teken van de races en de vele satellietwedstrijden! Tourwagens, grand tourwagens, prototypes en eenzitters zullen elkaar afwisselen op het circuit. De spannende wedstrijden worden zaterdagavond afgesloten met de beroemde Spa Six Hours Endurance race.

NIEUW! Op zondag 1 is er een speciale dag voor eigenaren van klassieke auto's. De BEHVA en ROADBOOK werken samen om oldtimerliefhebbers te laten genieten van het circuit en een gezellig moment te delen met een publiek dat naar verwachting talrijk en enthousiast zal zijn om deze auto's van weleer te bewonderen. Voor zijn 30ste verjaardag staat de Spa Six Hours meer dan ooit open voor iedereen. Naast de pure competitie staat het delen van de passie voor auto's centraal.

Schrijf je in en beleef dit unieke evenement vol historie en autosport op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Registreer hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vorige
Vorige

Legendarische overwinning voor Wim Kuijl op het circuit van Silverstone

Volgende
Volgende

Vacature: algemene werkplaatsmedewerker (vakantiebaan)